Taxi Borne

Taxi naar Geesteren

Telefoonnummer

(074) 357 96 88

WhatsApp

06 113 888 39

E-mailadres

info@stadtaxihengelo.nl

In de buurt van Manderveen en Tubbergen, en ook niet ver van Almelo bovendien, ligt het mooie esdorp Geesteren. Met ruim 4000 inwoners is het een groot dorp in de gemeente Tubbergen. Die inwoners hebben gelukkig een prima taxiservice in de buurt om ze te helpen bij hun dagjes uit, familiefeesten en vliegvakanties. Want soms is de eigen auto handig, soms het openbaar vervoer, maar in andere gevallen is een taxi natuurlijk de ideale oplossing.

Een evenement in de omgeving van Geesteren

Als u met een groepje mensen uit Geesteren ergens naartoe moet, is het geregel met auto’s of openbaar vervoer vaak best onhandig. Eindeloos heen en weer appen, bellen of mailen. Het blijven veranderen van wie wat doet en anderen ophaalt, het is en blijft onhandig. Bovendien, stel dat u naar een gezellig feest gaat, dan wil eigenlijk iedereen wel een drankje kunnen nemen en wie is dan de BOB? Maak het dan ook niet ingewikkeld.

Bel Taxi Borne en vraag naar de mogelijkheden van onze taxibusjes. We regelen verder alles voor u. Op het afgesproken tijdstip halen we u op in Geesteren. We laden uw groep en eventuele bagage in en voor u het weet zijn we onderweg. We zetten u af op de plaats van bestemming en zodra u weer naar huis wilt, staat de chauffeur van Taxi Borne u uiteraard weer op te wachten. Zo makkelijk als dat klinkt, regelen we het ook.

Vervoer naar Schiphol – of andere luchthavens – vanuit Geesteren

Datzelfde geldt als u vanuit Geesteren op reis gaat voor uw werk of om van een welverdiende vakantie te genieten. Natuurlijk kunt het allemaal zelf regelen: Door familie en vrienden naar de luchthaven worden gebracht. Of met de bus en de trein op Schiphol aankomen. Of zelf rijden en op vliegafstand van de luchthaven uw auto parkeren. Alles kan, maar het meest comfortabel blijkt toch te zijn als u door uw eigen chauffeur voor de deur van de terminal wordt afgezet. Zo is luchthavenvervoer bedoeld en zo biedt Taxi Borne het dan ook aan.

Bagage met onze taxibus mee?

Natuurlijk, geen probleem. Daar zijn taxibusjes voor bedoeld. Dus als u contact opneemt om uw rit met onze taxibus naar of vanuit Geesteren te plannen, vertel dan hoeveel bagage u mee denkt te nemen. Alleen wat sporttassen? Heeft iedereen een reistas bij zich of een koffer? Of gaat u met de hele band op stap en moeten de instrumenten mee? Het kan allemaal en we spreken het graag met u af. We maken er een perfect uitstapje of begin van uw vakantie van. Neem contact op met Taxi Borne en we regelen het volledig.

Na het versturen van de aanvraag zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen om de reservering te bevestigen.